Kontor Hyllie. Läge för sinnesnärvaro. Precis i Hyllies framkant.

Hyllie är platsen där det urbana står i samklang med naturen. Platsen där ett harmoniskt lugn möter storstadens puls. Där arbete, upplevelser, evenemang, service och boende skapar en perfekt mix av både nöje och närvaro. Och där allt finns på bekvämt avstånd, oavsett om det gäller att pendla till jobbet, flyga till London eller ta en joggingrunda utmed fälten. The Edge kommer bli Hyllies utropstecken, perfekt placerad intill stationen men samtidigt med direkt anslutning till Hyllies norra infart vilket ger smidiga förbindelser till de omgivande huvudlederna. En oas av sinnesnärvaro i en vibrerande stadsdel.

Nära alla kommunikationer

På bara ett par minuters promenad från The Edge ligger Hyllie C och därifrån tar du dig på sex minuter med pendeltåg till Malmö Central och 12 minuter till Copenhagen Airport.

Placeringen av The Edge gör att du har nära till stationen, samtidigt som du smidigt kan köra ut på huvudlederna runt omkring. Dessutom finns det ett parkeringsgarage i den närliggande fastigheten.

Hyllie ligger mycket strategiskt mellan Yttre och Inre ringvägen, så oavsett om du ska in till Malmö eller ta dig ut på E22/E6 mot Lund/Helsingborg eller Köpenhamn, är du snabbt och problemfritt på väg.

Fri sikt. Ingen insyn.

The Edge ligger vid Malmömässan, i direkt anslutning till Hyllie Vattenpark, ett rogivande och vackert skulpterat område som gjort för återhämtning och sinnesro. Fastigheten blir en ensam solitär utan omgivande kontorsbyggnader i närheten.

Det skapar en anslående utsikt och en härlig känsla av frihet. Du kan låta blicken glida över horisonten utan att behöva titta in på andra som sitter i kontoret mittemot. Vilket dessutom ökar säkerheten, eftersom ingen kan titta in till dig heller.