Hyr ett kontor nära Malmö. Ett upphöjt lugn. Som drar blickarna till sig.

 

The Edge är en byggnad som gör intryck redan på avstånd. Och den känslan blir bara starkare på insidan.

Den storslagna entrén är pampig, men samtidigt välkomnande. De ljusa kontorslokalerna med sina massiva ljusinsläpp och som kronan på verket: Takterrassen med fri sikt i fyra väderstreck.

 

En storslagen entré

Det är inte bara på utsidan som The Edge är något utöver det vanliga. Den tydliga entrén och atmosfären i entréplan, med sina 4,5 meter i takhöjd, frammanar en känsla av både upprymdhet och sinnesnärvaro.

Här möts besökare av konstverket Kristaller, skapat av Charlotte von Poehl speciellt för The Edge.

Kontor nära Malmö

Charlotte von Poehls konstverk Kristaller är skapat speciellt för The Edge. Mer än 800 kristaller från gamla ljuskronor hänger tillsammans likt ett ljusbrytande moln i den pampiga entrén. Se filmen där hon beskriver konstverket Kristaller som påminner om värdet att lyfta blicken.

En inspirerande mötesplats

I entréplan finns utrymme för kortare och informella samtal i lobbydelen och mer strukturerade arbetsmöten med kunder eller kollegor i enskilda mötesrum. Samtliga mötesrum i entrén bokas digitalt.

 

Hyresgäster uppskattar att man slipper ha större konferensrum på det egna våningsplanet. Det finns dessutom möjlighet till servering av mat och dryck, förklarar Carina Nordborg, uthyrningsansvarig för The Edge.

 

Lysande utsikter

Oavsett om du behöver samla tankarna, sitta och arbeta i det fria eller bara koppla av och äta din lunch kommer takterrassen på The Edge säkert bli en favorit. Högt över marken, med milsvid utsikt har du som hyresgäst exklusiv tillgång till denna inbjudande och inspirerande miljö.

I anslutning till takterrassen finns ett pentry vilket gör den perfekt om du vill arrangera events för kunder, kick-off för företaget eller helt enkelt bara umgås med dina arbetskamrater.

Eller varför inte ta med yogamattan och köra ett lunchpass med utsikt över Öresund?

Fakta

Midroc The Edge

Fastighetsägare:

Midroc Property Development AB

Arkitekt

Erik Giudice

Adress:

Hyllie Vattenparksgata, Malmö

Inflyttning:

Q2 2020

Totalt antal kvm:

7 600 m2

Lokalmöjligheter

Från 190 kvm

Antal våningsplan:

10 exkl. takterrass

Källarplan:

Sportdepå med dusch/omklädning

Parkering:

P-hus vid Malmömässan

Karta:

 

Kontakt

Louise.Carlsson, Uthyrningsansvarig

louise.carlsson@midroc.se

010-471 58 15

 
 

Carina Nordborg, Uthyrningsansvarig

carina.nordborg@midroc.se

010-470 74 14