Ett upphöjt lugn. Som drar blickarna till sig.

 

Som en pelare av lugn står den där, skimrande mitt i Hyllies livliga surr av evenemang, shopping och underhållning. En monolit som utstrålar kraft och fokus.

The Edge är onekligen en byggnad som gör intryck redan på avstånd. Och den känslan blir bara starkare ju närmare du kommer.

Den storslagna entrén, de ljusa kontorslokalerna med sina massiva ljusinsläpp och som kronan på verket: Takterrassen med fri sikt i fyra väderstreck.

 

En storslagen entré

Det är inte bara på utsidan som The Edge är något utöver det vanliga. Den tydliga entrén och atmosfären i entréplan, med sina 4,5 meter i takhöjd, frammanar en känsla av både upprymdhet och sinnesnärvaro.

Och du kommer garanterat inte kunna undgå att stanna upp inför konstverket Kristaller, skapad av konstnären Charlotte von Poehl speciellt för The Edge. Mer än 500 olika kristaller från gamla ljuskronor hänger tillsammans likt ett ljusbrytande moln och skapar en magnifik upplevelse.

En inspirerande mötesplats

I The Edge fungerar entréplan dessutom som en mötesplats med gemensamma konferenslokaler som kan bokas digitalt. I en harmonisk inbjudande miljö finns det utrymme både för kortare informella samtal i lobbydelen eller mer strukturerade arbetsmöten med kunder eller kollegor i enskilt mötesrum. Här kommer det också att finnas möjlighet till servering av mat och dryck.

Lysande utsikter

Oavsett om du behöver samla tankarna, sitta och arbeta i det fria eller bara koppla av och äta din lunch kommer takterrassen på The Edge säkert bli en favorit. Högt över marken, med milsvid utsikt har du som hyresgäst exklusiv tillgång till denna inbjudande och inspirerande miljö.

I anslutning till takterrassen finns ett pentry vilket gör den perfekt om du vill arrangera events för kunder, kick-off för företaget eller helt enkelt bara umgås med dina arbetskamrater.

Eller varför inte ta med yogamattan och köra ett lunchpass med utsikt över Öresund?

Fakta

Midroc The Edge

Fastighetsägare:

Midroc Property Development AB

Arkitekt

Erik Giudice

Adress:

Hyllie Vattenparksgata, Malmö

Inflyttning:

Q4 2019

Totalt antal kvm:

7 600 m2

Lokalmöjligheter

Från 150 kvm

Antal våningsplan:

10 exkl. takterrass

Källarplan:

Sportdepå med dusch/omklädning

Parkering:

P-hus vid Malmömässan

Karta:

 

Kontakt