Luftiga kontorslokaler i Hyllie - för skarpare fokus. Och ljusa idéer.

 

Om våra kontorslokaler

Ljus, ljud och rymd påverkar människor. En genomtänkt arbetsmiljö minskar stressnivåerna och ökar fokus. Det blir en inspirerande oas dit människor gärna söker sig. Där de kan prestera på toppen av sin förmåga, men fortfarande vara i balans.

I The Edge har vi fokuserat på att utveckla en modern trygg arbetsmiljö och ett genomtänkt inomhusklimat. Förutom hälsomässiga och ekonomiska fördelar ger det ditt företag ett försprång när det gäller att attrahera kompetenta medarbetare.

Lediga kontorslokaler i Hyllie, The Edge, se här.

 

En framgångsadress

Företag som är intresserade av The Edge är framgångsrika och söker en häftig fastighet för att positionera sitt varumärke. Möjligheten att anpassa lokalerna efter er verksamhet är stor.

Kontor 190 kvadratmeter, med öppet kontorslandskap passar lokalen utmärkt för ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Större möten läggs med fördel i fastighetens gemensamma konferens i entréplan. På så sätt yteffektiviseras lokalen.
Se kontoret här.


Kontor från 370 kvadratmeter
, här erbjuds en generös, flexibel och ljus yta där ni anpassar lokaler efter ert behov. Våningsplanet delas med upp till 3 hyresgäster där alla har egen ingång och pentry. För att optimera lokalens yta läggs större möten i fastighetens gemensamma konferens där också tillgång till loungemiljöer finns.
Se kontoret här.


Kontor från 700 kvadratmeter,
då sitter ni på eget våningsplan och anpassar lokalen utifrån verksamhetens behov som ett aktivitetsbaserat arbetssätt, öppet kontorslandskap eller mixat kontorslandskap. I fastighetens entré förläggs med fördel större möten där även tillgång till loungemiljöer och spontanmöten får utrymme. Se fastighetens utbud här.

Allt för en aktiv livsstil

Välbefinnande, mental prestation och fysisk rörelse hänger ihop. Därför är det viktigt att skapa en arbetsmiljö som uppmuntrar och förenklar en aktiv livsstil. Det kan vara att cykla till jobbet eller träna på lunchen.

I källarplan i The Edge finns en Sportdepå där du tryggt kan parkera din cykel och dessutom utrustning så att du kan genomföra enklare reparationer om det skulle behövas. I de fräscha omklädningsrummen finns dusch och duschtvål, handuksservice, hårfön och låsbara ventilerade skåp.

Säkerhet för en trygg arbetsmiljö

En bra arbetsmiljö handlar även om att känna sig trygg. The Edge har ett digitalt system som erbjuder säkerhet utan att för den skull komplicera din vardag.

Under dagtid checkar din besökare in via en digital reception på entréplan. Då får du automatiskt ett meddelande så att du kan åka ner och ta emot besökaren i entrén. Det går alltså inte att ta sig upp till något kontorsplan oanmäld.

När fastigheten är låst går det enbart att passera in om man har en digital nyckelbricka.

Läs mer om entréplan som inbjuder till möten.