Luftiga kontorslokaler i Hyllie - för skarpare fokus. Och ljusa idéer.

 

Om våra kontorslokaler

Ljus, ljud och rymd påverkar människor. En genomtänkt arbetsmiljö minskar stressnivåerna och ökar fokus. Det blir en inspirerande oas dit människor gärna söker sig. Där de kan prestera på toppen av sin förmåga, men fortfarande vara i balans.

I The Edge har vi fokuserat på att utveckla en modern trygg arbetsmiljö och ett genomtänkt inomhusklimat. Förutom hälsomässiga och ekonomiska fördelar ger det ditt företag ett försprång när det gäller att attrahera kompetenta medarbetare.

Lediga kontorslokaler i Hyllie, The Edge, se här.

 

En framgångsadress

Lika anslående som The Edge är på utsidan, lika harmoniskt är det på insidan. Den väl tilltagna takhöjden på tre meter ger lokalerna rymd och volym. Och med stora fönster från golv till tak, den anslående utsikten och fria horisonten skapas rum som inspirerar och ger arbetsdagen en känsla av magi.

Företag som är intresserade av The Edge är framgångsrika och söker ett häftigt läge för att positionera varumärket. Kontor erbjuds i olika storlekar,
allt från 160 kvm till flera tusen kvm. Möjligheten att anpassa lokalerna efter verksamheten är stor.

Se tillgängliga kontor här.

Allt för en aktiv livsstil

Välbefinnande, mental prestation och fysisk rörelse hänger ihop. Därför är det viktigt att skapa en arbetsmiljö som uppmuntrar och förenklar en aktiv livsstil. Det kan vara att cykla till jobbet eller träna på lunchen.

I källarplan i The Edge finns en Sportdepå där du tryggt kan parkera din cykel och dessutom utrustning så att du kan genomföra enklare reparationer om det skulle behövas. I de fräscha omklädningsrummen finns dusch och duschtvål, handuksservice, hårfön och låsbara ventilerade skåp.

Säkerhet för en trygg arbetsmiljö

En bra arbetsmiljö handlar även om att känna sig trygg. The Edge har ett digitalt system som erbjuder säkerhet utan att för den skull komplicera din vardag.

Under dagtid checkar din besökare in via en digital reception på entréplan. Då får du automatiskt ett meddelande så att du kan åka ner och ta emot besökaren i entrén. Det går alltså inte att ta sig upp till något kontorsplan oanmäld.

När fastigheten är låst går det enbart att passera in om man har en digital nyckelbricka.

Läs mer om entréplan som inbjuder till möten.