Vi har en ledig butikslokal i Hyllie kvar! I denna pulserande stadsdel har du nu möjlighet att etablera din drömlokal

 

Människor på språng. Som arbetar, shoppar, köper lunch, äter middag och roar sig.  Med stora skyltfönster, egen entré ut mot gatan och ett ljusinsläpp som skapar en härlig känsla av rymd finns nu ledig butikslokal i Hyllie. Vilka möjligheter ser du?

 

Ledig butikslokal som väntar på din idé

År 2020 kommer det arbeta nästan 450 personer i fastigheten. Entrén kommer bli en levande och inbjudande miljö för fastighetens hyresgäster och externa besökare.

En butikslokal kvar för uthyrning i Hyllie The Edge!

I fastigheten finns en sista ledig lokal att hyra. Den har egen ingång från gatuplan. Den generösa takhöjden upp till 4 meter ger ett härligt ljusinsläpp och stor exponering ut mot förbipasserande: till fots, cykel, bil och buss.

Se mer om lokalen på 97 kvadratmeter

97 kvm lokal med stor rymd för företag i fronten

I fastighetens spets finns en lokal som är optimal för dig som vill driva verksamhet med showroom eller butik. Eller varför inte kombinera showroom med kontor? Här ger den generösa takhöjden på nästa 4 meter ett underbart ljusinsläpp och utgör en anslående syn för förbipasserande. I entréplan finns egen ingång till den lediga lokalen. Vi erbjuder möjlighet till att påverka planlösning och materialval så det passar ditt koncept. Kontakta oss för att veta mer!

Hyllie fram till 2020

Efter en första utbyggnadsetapp står ca 80 000 kvm kontorsytor färdigställda och uthyrda i Hyllie. Nästa etapp byggstartades 2017 med nio nya kontorsprojekt med en sammanlagd yta på ca 60 000 kvm. Dessa beräknas stå klara 2019. Fullt utbyggt beräknas området innehålla mer än 15 000 arbetsplatser och rymma ca 12 000 bostäder som motsvarar ca 26 000 personer enligt SCB.

Utvecklingen i Hyllie fortsätter norrut genom att knyta ihop Holma med Hyllie. Här planeras för blandade boendeformer med bostadsrätter och hyreslägenheter och detaljplanen antas under 2018.