The Edge - För vidare möjligheter

The Edge - För vidare möjligheter

13 minuter till Copenhagen International Airport och 3 till Triangeln är mer än säljargument för Malmös mest spännande kontor. Det är möjligheter för ett aktivt liv. I The Edge i Hyllie finns det fler. Många fler.

Det möjligas magi

The Edge är redan en snackis och kommer så förbli. För en kaxiga arkitekturen, för utsikten, för rymden och ljuset. För att möjligheterna känns, syns och växer. Så om du är på jakt efter en ny miljö för att förverkliga era affärsidéer, stanna upp och se hit. The Edge är en visionär byggnad för människor som ser möjligheter och vill förverkliga dem.

För ett modernt arbetsliv

Någon är i Hongkong, en annan dricker kaffe. En tredje håller workshop med en kund, en fjärde ligger på rygg på golvet och tänker, en femte är hemma och sover… du vet. Det är inte längre ”Nine to five”. Organisationer med en global ekonomi med fokus på att attrahera och behålla människor med rätt fokus måste vara flexibla. Ni behöver en miljö som speglar ert arbetsliv och en hyresvärd som fattar. Högt i tak och fönster från golv till tak speglar gränslösheten. Inomhusklimat, materialval och sportdepå har hälsan i fokus. Hög säkerhet ger trygghet dygnet runt.

Nyheter

Midroc byggstarta The Edge i Hyllie

Midroc fortsätter sin satsning i Hyllie genom byggstarten av kontorsbyggnaden The Edge. IT-företaget AddPro blir hyresgäst på de två översta våningsplanen, och inflyttning sker i slutet av 2019. The Edge...

Läs mer...
Se alla nyheter här...
 
 
 
 

Fakta

Midroc The Edge

Fastighetsägare:

Midroc Property Development AB

Adress:

Hyllie Vattenparksgata, Malmö

Inflyttning:

Q4 2019

Kontor:

7 600 m2

Antal våningsplan:

10

Källarplan:

Med sportdepå

Parkering:

P-hus vid Malmömässan

Karta:

 
 
 
 
 

Kontakt

 
 
 
 
 
 

På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

^