Midroc har gjort klart med ytterligare en hyresgäst. Om knappt ett år flyttar besiktningsföretaget Enspecta AB in i The Edge

Enspecta AB flyttar huvudkontoret och om knappt ett år, i mars 2020 har de flyttat in i The Edge.

Intresset för den strykjärnsformade fastigheten The Edge i Hyllie är fortsatt starkt. Besiktningsföretaget Enspecta kommer att flytta in på andra våningen i en 158 kvadratmeter stor lokal, och kommer ha möjlighet att expandera till 20 arbetsplatser, från dagens 13. När Enspecta valde var huvudkontoret skulle ligga i framtiden var närheten till Ringvägen och Hyllie station en avgörande faktor.

 

The Edge passar vår verksamhet med såväl en modern fastighet med ett bra läge och goda kommunikationer. Vi befinner oss i en expansiv fas och planlösningen ger oss möjlighet att växa i lokalerna i takt med vi blir fler. Kontoret vill vi ska attrahera rätt personal samtidigt som det speglar vår verksamhet, säger Jonas Persson, vd Enspecta AB.

 

För att möta efterfrågan på mindre och flexibla kontorslokaler har vi valt att anpassa hela andra våningsplanet för detta ändamål. På entréplan har hyresgäster möjlighet att boka de gemensamma konferensrummen som en del av fastighetens serviceutbud. Utöver det finns även en sportdepå där hyresgästerna kan parkera cyklar, duscha, byta om och hänga träningskläder i ventilerade skåp. Det finns även en takterass där hyresgästerna kan blicka ut över Öresund.

 

Det är roligt att vi får ytterligare ett huvudkontor till fastigheten, nu när Enspecta valt The Edge. Vi är extra glada att Enspecta i deras expansion flyttar till The Edge där vi möter deras behov med flexibla kontorslokaler, fastighetens utbud och läget. Vi märker en ökad efterfrågan på mindre och flexibla kontorslösningar, därför anpassar vi flera våningsplan för mindre lokaler, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc. Samtidigt är det viktigt med ett kommunikativt bra läge, något vi kan erbjuda i The Edge.

Publicerat: 2019-03-11 09:32:43

 
 

Dokument

 

På denna webbplats använder vi cookies. Om du fortsätter använda webbplatsen innebär det att du accepterar att cookies används i enlighet med vår integritets- och cookiepolicy, se policy

^