Läkemedelsföretaget Besins Healthcare etablerar nordiskt kontor i The Edge

Midroc har tecknat hyresavtal för nytt kontor med ytterligare en hyresgäst i The Edge i Hyllie. Det är Besins Healthcare som flyttar sitt nordiska kontor till Hyllie. De flyttar in i en 317 kvadratmeter stor kontorslokal, belägen i spetsen på fjärde våningen.

Vi fastnade för arkitekturen och designen av The Edge, samtidigt passar byggnadens miljöprofil väldigt väl med vår företagsvision. Med vårt nya kontor vill vi spegla vårt varumärke genom att erbjuda ett tillgängligt, attraktivt och modernt arbetsklimat för våra medarbetare, säger Per-Olof Nilsson, vd Besins Healtcare Nordics AB.

Besins Healthcares varumärke spelade central roll i valet av kontor där estetik, materialval och fönstrena från golv till tak bidrog till valet av The Edge. I spetsen av kontoret placeras köket, där det skapas en attraktiv arbetslounge med en unik miljö. Tillgängligheten till goda pendlingsmöjligheter i Hyllie påverkade även valet, då flera medarbetare pendlar från Danmark.

 Vi är oerhört glada att Besins Healthcare har valt att etablera sitt nordiska kontor i The Edge. Den starka profilen och servicekoncepten i The Edge tror vi passar Besins Healthcares verksamhet, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc. Vi tycker det är extra roligt att verksamheter som attraheras av The Edge vill etablera sitt huvudkontor eller nordiska kontor där behovet av närhet till den internationella marknaden finns.

Kontoret i Hyllie erbjuder goda kommunikationsmöjligheter till såväl Köpenhamns flygplats som Malmö centralstation. I The Edge har hyresgäster tillgång till gemensamma konferensrum på entréplan, vilket ger mer yteffektiva kontorslösningar. De miljöriktiga lokalerna i The Edge är klassade som Miljöbyggnad silver.

För ytterligare information, kontakta:
Maria Ekström, affärschef Midroc Property Development, tfn 010-470 74 91

Publicerat: 2019-02-01 09:00:42

 
 

Dokument

 

På denna webbplats använder vi cookies. Om du fortsätter använda webbplatsen innebär det att du accepterar att cookies används i enlighet med vår integritets- och cookiepolicy, se policy

^