Givaudan fortsätter hyra kontorslokaler av Midroc och flyttar till The Edge

Smaksättnings- och parfymföretaget Givaudan har tecknat hyresavtal avseende en kontorslokal på 363 kvadratmeter i The Edge, Hyllie. När fastigheten står klar i slutet av 2019 kommer företaget flytta in på femte våningen i den strykjärnsformade fastigheten.

 

Givaudan har under en period letat efter en ny lokal som bidrar med att sätta en ny profil på varumärket. I de nya lokalerna bygger Midroc ett demokök där Givaudan kommer att kunna visa upp sina produkter för kunder.

 

The Edge har en attityd och ett signalvärde som återspeglar det vi vill stå för som bolag, att vara i framkant och driva verksamheten där det finns puls och där det händer saker, säger Jonas Lellky, vd på Givaudan. Givaudan är i en expansiv fas och med flytten till den mer yteffektiva lokalen kan vi även möta framtida expansion.

Givaudan är redan hyresgäst hos Midroc och det var självklart att gemensamt hitta en ny lösning för deras lokalbehov. Idag finns de i Lund, men ser flera stora fördelar med flytten till Hyllie. Kontorets läge och närhet till goda kommunikationer som till Kastrup var bidragande faktorer till valet av The Edge för Givaudan, som ofta har internationella kunder på besök.

 

Vi är glada att Givaudan väljer att fortsätta hyra kontorslokaler i en Midroc fastighet. Vi tror att The Edges premiumprofil med en spännande design och goda faciliteter kommer passa deras internationella verksamhet väldigt väl. För verksamheter som Givaudan där man ofta har besök eller själva reser så ligger The Edge bra till med närhet till Kastrup, säger Maria Ekström, affärschef Midroc. Utöver det finns ett fantastiskt utbud av närservice i Hyllie.

 

För ytterligare information, kontakta:

Maria Ekström, affärschef Midroc Property Development, tfn 010-470 74 91

Publicerat: 2018-12-17 08:48:12

 
 

Dokument

 

På denna webbplats använder vi cookies. Om du fortsätter använda webbplatsen innebär det att du accepterar att cookies används i enlighet med vår integritets- och cookiepolicy, se policy

^