Naprapatlandslaget väljer The Edge när de öppnar sin tredje klink

– Vi har letat efter möjligheter att öppna en ny klinik i Hyllie, en stadsdel som expanderar med många kontor. The Edge blev på många sätt rätt för oss, fastigheten utmärker sig i området, har goda faciliteter för oss hyresgäster och vi kände att Hyllie var rätt område att expandera till, säger Mathias Deltner, legitimerad naprapat på Naprapatlandslaget.

På kliniken som öppnar på entréplan kommer två naprapater att arbeta. Det som varit avgörande för Naprapatlandslagets val av The Edge, var framför allt de ljusa miljöerna, grönområdet utanför samt de gemensamma ytorna och faciliteterna såsom konferensrum och takterrass.

 

– Vi är glada att Naprapatlandslaget valde Midroc och The Edge i Hyllie. Läget kommer att passa deras verksamhet bra eftersom det är mycket folk som dagligen rör sig i området. Vi tror att tillgången till en naprapat i fastigheten är något både hyresgäster och andra kommer få glädje av, det skapar med goda möjligheter att ta hand om sin hälsa, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc.

Det strykjärnsformade huset förses med en gemensam takterrass med fri utsikt över Öresund. Den kommer att bestå då det inte byggs intilliggande fastigheter som kan påverka utsikten. I källarplan byggs även en sportdepå för hyresgästerna som antingen cyklar till jobbet eller vill kunna träna i området under arbetsdagen.

 

För ytterligare information, kontakta:
Maria Ekström, affärschef Midroc Property Development, tfn 010-470 74 91

Publicerat: 2018-11-27 08:42:50

 
 

 

På denna webbplats använder vi cookies. Om du fortsätter använda webbplatsen innebär det att du accepterar att cookies används i enlighet med vår integritets- och cookiepolicy, se policy

^