Detta händer nu på byggplatsen

Källarplanet i The Edge är nu klart och byggnaden har ”kommit upp ur gropen” som Peabs platsansvarige, Jimmy Theander uttrycker det. Var 12e arbetsdag kommer ett nytt våningsplan stå klart – vilket innebär att The Edge nått sin fulla höjd i april 2019.

 

Fastighetens källarplan erbjuder allt för en aktiv livsstil som möjliggör för medarbetare att röra på sig; till, under och från arbetet.

Välbefinnande, mental prestation och fysisk rörelse hör ihop och vi har därför valt att utveckla en modern arbetsmiljö som förenklar för en aktiv livsstil. Det kan vara att cykla till jobbet eller träna tillsammans med kollegorna på lunchen. The Edge ska vara en plats ditt medarbetare ska vilja ta sig och där de kan prestera på topp men fortfarande vara i balans, säger Lina Brömer, projektchef på Midroc.

I källarplan finns en Sportdepå där du tryggt kan parkera din cykel och dessutom genomföra enklare reparationer om det skulle behövas. I det fräscha och moderna omklädningsrummet finns låsbara och ventilerade skåp, dusch och duschtvål samt handduksservice och hårfön. Allt för att underlätta livspusslet.

För medarbetare som tycker om att ta en löprunda under lunchen kan jag varmt rekommendera Hylliemilen, säger Lina. Som namnet antyder är det en 10 kilometer lång slinga indelad i två kortare rundor, naturslingan och stadsslingan. Väljer du stadsslingan springer du 5,7 km i stadsmiljö och passerar bostadsområde, kontor och parker. Naturslingan tar dig närmare naturen och går parallellt med ridstigar och är 5 km lång.

Vill du se kartan över Hylliemilen och Hyllies utegym, klicka här.

 

Publicerat: 2018-11-15 14:26:05

 
 

Dokument

 

På denna webbplats använder vi cookies. Om du fortsätter använda webbplatsen innebär det att du accepterar att cookies används i enlighet med vår integritets- och cookiepolicy, se policy

^